Лівий вінгер лондонського “Челсі” Михайло Мудрик поділився думками щодо своїх особистих амбіції в клубі.

Незабаром Мудрик розпочне свій другий повноцінний сезон у складі “Челсі”. Наразі українець не зміг виправдати високі очікування, покладені на нього під час переходу до “синіх” – у 58 матчах він відзначився 7 голами та 4 результативними передачами.

Новий сезон Мудрик також розпочне з новим головним тренером – по завершенні минулої кампанії Маурісіо Почеттіно замінив Енцо Мареска.

Напередодні Мудрик поділився враженнями від роботи з Марескою та розповів про амбіції, яких він хоче досягти в клубі.

“Мені подобається працювати під керівництвом Енцо Марески. Вважаю, що наш стиль гри дуже схожий на той, у який хочуть грати всі, зокрема і я. На чолі з Енцо ми можемо продемонструвати свою якості.

Стиль гри Енцо, безсумнівно, мені, допоможе. Те, як ми плануємо грати — буде дуже цікаво побачити цього сезону. Я сподіваюся, що ми досягнемо успіху.

Люди ще не бачили мою найкращу версію! Попереду багато всього. Я чимало працюю на полі та поза ним. Іноді ти хочеш чогось дуже сильно, але це має статися лише в потрібний момент.

Ви можете занадто старатися, тому вам потрібно знайти баланс. Коли ви знайдете його, ви досягнете успіху. Я впевнений, що з часом ви побачите мою найкращу версію.

Я не хочу прогнозувати свої досягнення. Я просто зосереджуюсь на цілях команди, наших спільних цілях, а також наполегливо працюю, залишаюся терплячим та продовжую вірити. Знаю, що на нас чекатиме успіх”, – сказав Мудрик клубним ЗМІ.