Головний тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола поділився думками щодо перемоги над лондонським “Челсі” в англійській Прем’єр-лізі.

Захист чемпіонського титулу АПЛ розпочався для “Манчестер Сіті” з непростого іспиту. “Містяни” провели виїзний матч проти “Челсі”.

Для “Манчестер Сіті” гра склалася вдало. Вже на 18-й хвилині Ерлінг Холанд вивів свою команду вперед. Наприкінці зустрічі, на 84-й хвилині, Матео Ковачич вразив ворота своєї колишньої команди та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:0 на користь “Ман Сіті”.

По завершенні матчу Гвардіола визнав, що перемога його підопічних стала для нього несподіванкою.

“Я не очікував цього. Ми далекі від своєї найкращої форми, тому три очки – це хороша новина. Погана новина в тому, що у нас попереду ще 65 ігор.

У нас є перевага, це наш дев’ятий сезон разом, тому ми добре знаємо один одного. Звичайно, є помилки, над якими треба працювати, але ми розмовляли, різниця в тому, що ми чемпіони – це наша мова тіла, як ми себе поводимо?

Погані моменти в сезоні та в іграх визначають великі команди. Для мене велика честь бути відповідальним за цих хлопців. Мені так пощастило, що я не можу сказати більше.

Існує план, оборонний, атакувальний. Але після цього ми святкуємо хороші моменти і повертаємося з поганих моментів.

Це те, що визначає ці команди, і ніхто про це не говорить. Деякий час ми не могли виграти на “Стемфорд Брідж”. Це великий крок”, – заявив Гвардіола Sky Sports.

В 2-му таймі АПЛ на “Манчестер Сіті” чекає домашній матч проти “Іпсвіча”. Гра відбудеться в суботу, 24 серпня, о 17:00 за київським часом.