Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска поділився думками щодо кадрової ситуації в команді.

Протягом останніх сезонів у “Челсі” існує проблема з перевищеною кількістю гравців у команді. Ймовірніше за все, за керівництва Марески ситуація почне змінюватися, і на “Челсі” чекають значні зміни в кадрах.

Напередодні Мареска відверто заявив, що шанси залишитися в команді невеликі у двох нещодавніх лідерів “Челсі” – Рахіма Стерлінга та Бена Чілвелла.

“Вони гравці “Челсі”. Поки що вони гравці “Челсі”, але неможливо всім надати ігровий час. Тим, кому потрібен ігровий час, краще піти.

Я намагаюся бути чесним. Я розмовляв із Рахімом перед грою з “Манчестер Сіті” (0:2). Я сказав, що йому буде важко отримати ігровий час, і це причина. Чілвелл – прекрасний хлопець, але йому буде важко. Якщо ви визначаєте це як брутальність – вирішувати вам. Для мене це не брутально, це просто чесно”, – цитує Мареску FanDay.net із посиланням на Football.London.

В минулому сезоні Стерлінг зіграв 43 матчі в складі “Челсі”, в яких відзначився 10 голами та 8 асистами. Тим часом, Чілвелл зіграв 21 матч та віддав 1 результативну передачу.