Англійський вінгер Джейдон Санчо офіційно став новим гравцем лондонського “Челсі”.

Протягом останніх днів літнього трансферного вікна в ЗМІ активно ширилися чутки про те, що Санчо, який залишився в непростих стосунках із “Манчестер Юнайтед”, може продовжити кар’єру в складі “Челсі”.

Ввечері суботи в таборі “Челсі” підтвердили, що Санчо, який є уродженцем Лондона, став новим гравцем “синіх”. Наразі Санчо перебуває в “Челсі” на правах оренди, але лондонський клуб має обов’язок купити Санчо наступного літа.

Зазначається, що Санчо приєднається до своїх нових одноклубників у розташуванні “Челсі” за кілька днів.

“Я дуже радий бути тут. Лондон – це місце, де я виріс, і я радий повернутися.

Тренер розповів мені про проект, і для молодого гравця це дуже цікаво. Сподіваюся, я зможу приносити на “Стемфорд Брідж” голи та гольові передачі”, – прокоментував свій перехід Санчо.

Нагадаємо, що Санчо перейшов до “Манчестер Юнайтед” із “Боруссії” Дортмунд за 85 млн євро влітку 2021 року. В складі “червоних дияволів” він зіграв 83 матчі, в яких відзначився 12 голами та 6 результативними передачами.

Другу половину минулого сезону він провів в оренді в “Боруссії”. Він зіграв 21 матч, в якому забив 3 голи та віддав 3 асисти. Також разом із “Боруссією” він дійшов до фіналу Ліги чемпіонів.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Джейдона Санчо становить 30 млн євро.