Англійський вінгер Джейдон Санчо поділився враженнями від свого переходу до лондонського “Челсі”.

Протягом останніх днів літнього трансферного вікна в ЗМІ активно ширилися чутки про те, що Санчо, який залишився в непростих стосунках із “Манчестер Юнайтед”, може продовжити кар’єру в складі “Челсі”.

Ввечері суботи в таборі “Челсі” підтвердили, що Санчо, який є уродженцем Лондона, став новим гравцем “синіх”. Наразі Санчо перебуває в “Челсі” на правах оренди, але лондонський клуб має обов’язок купити Санчо наступного літа.

Напередодні Санчо висловився про свій перехід та розповів, що переконало його погодитися на цю пропозицію.

“Я дуже радий бути тут. Лондон – це місце, де я виріс, і я радий повернутися.

Це було трохи божевілля. Очевидно, що це був останній день трансферного вікна, тому очікувалося, що він буде трохи божевільним, але я дійсно щасливий, що все це нарешті закінчилося.

“Челсі” – культовий клуб. Моїми кумирами в дитинстві були Дідьє Дрогба та Френк Лемпард, і тепер у мене є можливість грати за цей клуб, як і вони. Це чудове відчуття.

Я думаю, що саме головний тренер дійсно привернув мою увагу до цього проекту.

Я знав його ще з часів роботи з Пепом Гвардіолою в “Манчестер Сіті”. Він розповів мені по телефону про цей проект і про те, що він тут будує, і для такого молодого гравця, як я, це дуже цікаво, і я не можу дочекатися, коли почну працювати”, – сказав Санчо.