Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска оцінив шанси українського вінгера Михайла Мудрика зіграти в матчі Кубка англійської ліги проти “Берроу”.

У вівторок на “Челсі” чекає матч 3-го раунду Кубка англійської ліги. На “Стемфорд Брідж” підопічні Енцо Марески протистоятимуть “Берроу”, який виступає в Лізі 2 – четвертому за силою англійському дивізіоні.

Матч проти не найсильнішого суперника є шансом для Михайла Мудрика показати себе. Наразі він не отримує багато ігрового часу за нового головного тренера.

Напередодні гри сам Мареска наголосив на тому, що Мудрик імовірніше за все зіграє проти “Берроу”.

“Це важливо для нього, але це важливо і для решти гравців. Це гравці, які дуже добре тренуються щодня. На жаль, я не можу дати їм шанс.

Бенуа [Бадіашиль] працює дуже добре, але він не отримує хвилин у Прем’єр-лізі. Це не тому, що він погано грає, але іноді потрібно приймати якісь рішення.

Міша, як і Бенуа, і всі інші гравці, які не отримують багато шансів, завтра матимуть гарний шанс отримати хвилини і, сподіваюсь, виграти гру”, – наводить слова Марески Football London.

Нагадаємо, що в сезоні 2024/25 Мудрик зіграв 4 матчі в складі “Челсі”, в яких відзначився 1 результативною передачею. Загалом він провів на футбольному полі 225 хвилин.