Новини футболу

Аканджі розкритикував Арсенал після матчу з Манчестер Сіті

Захисник “Манчестер Сіті” Мануель Аканджі поділився думками щодо нещодавнього матчу проти лондонського “Арсеналу” в АПЛ.

В рамках 5-го туру АПЛ відбувся матч між одними з головних претендентів на золоті медалі чемпіонату – “Манчестер Сіті” та “Арсеналом”.

Гра складалася спочатку на користь “канонірів”. Після пропущеного голу від Ерлінга Холанда “Арсенал” відповів голами від Ріккардо Калафіорі та Габріела Магальяеса та вів у рахунку 2:1. Щоправда, за кілька хвилин гості опинилися в меншості – Леандро Троссард отримав дві жовті картки та був змушений покинути поле.

“Арсеналу” вдавалося стримувати атаки “Манчестер Сіті” до 90+8-ї хвилини, коли Джон Стоунс вразив ворота суперників та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:2.

Після матчу Аканджі розкритикував манеру гри футболістів “Арсеналу”.

“Ось чого вони шукають. Завжди, коли ми граємо проти них, вони шукають саме цього. Драми. Жорсткої гри в єдиноборствах, захисту, 11 гравців у своїй штрафній, а потім виходу на стандарти і спроби забити гол. Це спрацювало для них, так що якщо вони задоволені одним очком, ми — ні, ми намагалися отримати більше, але це те, чим вони задоволені.

Ось чого вони в результаті досягають. Ми повинні захищатися, тому що в кожній дуелі, в кожному штрафному ударі, який був призначений, вони падали на газон. Один з їхніх гравців підійшов до воротаря і попросив його лягти на газон і таке інше.

Я маю на увазі, що ми нічого не можемо з цим вдіяти. В кінці кінців, суддя повинен контролювати ситуацію протягом усього сезону, контролювати ці ситуації. Але так, більше ми нічого не можемо з цим вдіяти”, – цитує Аканджі Tribuna.com із посиланням на NBC Sports.

antonio

Recent Posts

Лупашко прокоментував поразку Карпат від Полісся в УПЛ

Головний тренер львівських "Карпат" Владислав Лупашко поділився думками щодо поразки від житомирського "Полісся" в матчі…

3 години ago

Щенсний погодився перейти в Барселону

Зірковий польський воротар Войцех Щенсний дав згоду на свій перехід до "Барселони". Про це повідомляє…

14 години ago

Воротар збірної України пройшов перегляд у Челсі

Воротар юнацької збірної України U-19 Владислав Крапивцов успішно пройшов перегляд у лондонському "Челсі". Про це…

15 години ago

Береза розповів, якою є поточна ситуація з Дніпром-1

Почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза висловився стосовно поточного становища клубу. Цього літа історія "Дніпра-1" отримала…

15 години ago

Англійська Прем’єр-ліга: розклад матчів 6-го туру

Після старту турів у Бундеслізі, Ла Лізі та Серії А настала черга повернутися до справи…

16 години ago

Пушич прокоментував нічию Шахтаря в матчі проти Вереса

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич підбив підсумки матчу 8-го туру УПЛ проти рівненського "Вереса".…

16 години ago