Головний тренер представника Другої ліги “Реала Фарма” Андрій Пархоменко покинув межі України.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Пархоменко поїхав до Канади за сімейними обставинами. Там наразі проживають дружина та троє його дітей.

Згодом президент “Реала Фарма” Микола Лиховидов підтвердив відхід Пархоменка та повідомив, хто замінить його на тренерському посту.

“Це правда. Після матчу з “Рухом-2” (0:2), який відбувся 22 вересня, вже було відомо про це, хоча Андрій Пархоменко був присутній на цій грі, і вони з Валентином Полтавцем разом керували у поєдинку проти львівської команди.

Я думаю, багато хто пам’ятає Полтавця як класного гравця, і тренер він непоганий. Тому Валентин Миколайович буде в.о. головного тренера “Реал Фарми”.

Пархоменко минулої зими вже їздив у Канаду, тоді ж туди перебралася його дружина з трьома дітьми, він також роздумував щодо переїзду. Ми самі його відпустили, тим більше, всі ж розуміють, що він не може залишати там дружину з дітьми заради команди. Я вважаю, що сім’я – на першому місці.

Пархоменко два роки плідно пропрацював з “Реал Фармою”, він багато нам дав. Команда з ним тепло попрощалася. Але це життя, будемо рухатися далі”, – заявив Лиховидов “Українському футболу”.