Головний тренер донецького “Шахтаря” Марино Пушич підбив підсумки матчу 8-го туру УПЛ проти рівненського “Вереса”.

Складний період для “Шахтаря” в УПЛ продовжився. В матчі 8-го туру УПЛ проти “Вереса” “гірники” знову втратили очки.

В другому таймі “Шахтар” зміг вийти вперед після того, як Георгій Судаков реалізував пенальті. Щоправда, на останніх хвилинах Дмитро Кльоц вразив ворота Дмитра Різника та приніс господарям нічию з рахунком 1:1.

Наразі “Шахтар” залишається на 4-му місці турнірної таблиці УПЛ, набравши 13 очок у 7 зіграних матчах.

Після матчу Пушич поділився враженнями щодо подій, які відбувалися на футбольному полі стадіону “Авангард”.

“Безумовно, ми створили вдосталь моментів, аби розраховувати на перемогу в цьому матчі. Гадаю, що ви, так само як і я, дивилися гру й мали нагоду побачити, що ми мали достатньо моментів, аби відзначитися вдруге та навіть забити більше голів, тому з точки зору якості гри і нашого атакувального потенціалу ми заслуговували на перемогу в сьогоднішньому матчі.

Однак сталося так, як сталося. Що стосується першого тайму, то ми створили один-два хороші, якісні моменти, але до перерви нам бракувало, можливо, реалізації у завершальній стадії. А вже в другому таймі ми повністю змінили картину саме щодо якості гри.

Певна річ, втрата очок – це завжди неприємно. Але я увесь час наголошую на тому, що чемпіонат – це марафон на довгій дистанції: втрати очок завжди стаються, але чемпіонат триває і можливості будуть. Звісно, конкретно на початку сезону втрата очок є неприємною, як і в будь-який період, однак це ніяк не впливає на перебіг чемпіонської гонки як такої”, – сказав фахівець.