Новини футболу

Флік: “Барселона погано грала проти Осасуни”

Головний тренер “Барселони” Ганс-Дітер Флік підбив підсумки матчу 8-го туру іспанської Ла Ліги проти “Осасуни”.

В суботу “Барселона” сподівалася продовжити свою переможну серію в Ла Лізі, яка налічувала сім матчів. У рамках 8-го туру іспанського чемпіонату “Барселона” зіграла виїзний матч проти “Осасуни”.

Щоправда, “Барселоні” довелося поїхати додому ні з чим. “Осасуна” здобула несподівану перемогу з рахунком 4:2.

“Барселона” залишиться лідером Ла Ліги за підсумком туру, але основні суперники “блаугранас” матимуть шанс наблизитися в турнірній таблиці.

Після матчу Флік поділився думками щодо подій, які відбувалися на футбольному полі.

“Ми повинні прийняти цю поразку. Ми погано грали. Я беру відповідальність на себе. Це була не дуже хороша гра. Ми зробили багато помилок.

Ми провели велику ротацію команди. Можливо, це одна з причин, але вона були необхідна, бо багато матчів. Ротація не є виправданням, але в нас не було іншого виходу. Це мій обов’язок – піклуватися про гравців. Деякі з них відіграли занадто багато хвилин. Їм був необхідний відпочинок.

Я сказав команді, що я відповідальний за це. У нас важливий матч ЛЧ з «Янг Бойз» у вівторок, і ми на правильному шляху.

“Осасуна” була дуже хороша в переходах. Ми повинні проаналізувати гру та вдосконалюватися.

Якщо ви хочете когось звинувачувати, звинувачуйте мене. Я зробив помилки. Я залучав гравців надто часто, ми повинні були дати їм відпочинок.

У другому таймі ми покращилися, забили і спробували відігратися. У нас були шанси, але пенальті нас вбив.

У нас є матчі кожні 3 дні, ми повинні продовжувати. Досі команда працювала дуже добре. Ми все ще на правильному шляху. У нас є два дні, щоб підготуватися до важливого матчу у вівторок. Сподіваюся, ми побачимо інше обличчя цієї команди.

Я відчуваю, що ми могли виграти, якби грали добре з самого початку. У другому таймі ви могли побачити, що коли ми добре граємо та рухаємося, то створюємо моменти.

Якщо поглянути на наш склад на цей момент, то у нас всього три півзахисники і один захисник, який грає на позиції хавбека. Це нелегко, але ми це приймаємо. Також у нас багато травмованих, але це не виправдання”, – сказав Флік.

antonio

Recent Posts

Ротань розповів, як ставиться до Коноплянки

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився спогадами про свого колишнього одноклубника в «Дніпрі» Євгена Коноплянку.…

45 хв. ago

Анчелотті назвав майбутнього володаря “Золотого м’яча”

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті розповів, кого вважає майбутнім переможцем "Золотого м'яча". Наприкінці жовтня…

2 години ago

Артета відповів на гостру заяву від Гвардіоли

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета прокоментував нещодавню заяву від керманича "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли.…

2 години ago

Лупашко прокоментував поразку Карпат від Полісся в УПЛ

Головний тренер львівських "Карпат" Владислав Лупашко поділився думками щодо поразки від житомирського "Полісся" в матчі…

13 години ago

Щенсний погодився перейти в Барселону

Зірковий польський воротар Войцех Щенсний дав згоду на свій перехід до "Барселони". Про це повідомляє…

24 години ago

Воротар збірної України пройшов перегляд у Челсі

Воротар юнацької збірної України U-19 Владислав Крапивцов успішно пройшов перегляд у лондонському "Челсі". Про це…

1 день ago