Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти “Інгульця” (2:1).

– Вітаємо з перемогою та забитим голом. Які перші враження від гри?

– Та вражень багато. Просто, коли забили гол, то навіть не раділи, бо чекали, поки суддя підтвердить. Коли суддя підтвердив, то вже багато емоцій було. Нарешті гол забили, бо вони дуже важко даються.

– Що пам’ятаєте з епізоду із забитим голом? Яким він був?

– Та просто завершив передачу Суханова. Чесно, навіть не радів, бо я чекав, поки підтвердить суддя. Думав, що, може, Суханов був поза грою. А так, навіть не радів спочатку.

– “Інгулець” – принциповий суперник для “Оболоні” з турнірної точки зору. Ви готувалися особливо до цього матчу чи все було без змін?

– Ні, це був принциповий матч, бо вони були прямо перед нами в турнірній таблиці. Пам’ятаю, як нам тренер сказав, що це наша перша гра з суперником, який прямо перед нами. Якщо ми його перемагаємо, то ми підіймаємося вище, і в нас далі з’явиться впевненість, і ми будемо далі прогресувати.

– “Оболонь” дуже довго не забивала цього сезону. Чи відчуваєте зараз полегшення від того, що вдавалося забивати та створювати багато моментів?

– Ми почали грати по іншому тактично, ми почали створювати більше моментів. Більше насичуємо атаку, і стає більше моментів, що забити гол.

Сьогодні були моменти, але ще багато нереалізації.

– В другому таймі “Оболоні” довелося вимушено замінити Сергія Суханова та Петра Стасюка через ушкодження. Ви знаєте, яке в них зараз самопочуття?

– Суханов підвернув гомілкостоп, я думаю, що він буде готовий. В Стасюка просто судоми були. Можливо, нас трохи фізично не вистачає, і через це в нас ходять травми. В нас багато травмованих.

Антон Греськів для EuroFootball.com.ua