Після здійснення гучного трансферу клуби мають практику влаштовувати грандіозний захід, під час якого представляють уболівальникам нову зірку. Такі презентації можуть збирати повні стадіони та стають незабутнім моментом.

Авторитетний портал FourFourTwo склад рейтинг найкращих презентацій нових футболістів після здійснення гучних трансферів.

На думку видання, найкращою стала презентація Кріштіану Роналду як нового гравця мадридського “Реала”, що відбулася в 2009 році. Тоді Роналду, якого “Реал” придбав у “Манчестер Юнайтед” за 94 млн євро, було представлено перед 80 тисячами глядачів на “Сантьяго Бернабеу”.

Друге місце посіла презентація, яка відбулася кілька тижнів тому – новачка “Реала” Кіліана Мбаппе. Після багатьох років чуток зірковий француз усе ж став новим гравцем “вершкових” та був представлений перед заповненими трибунами оновленого “Сантьяго Бернабеу”.

Топ-3 рейтингу замкнула презентація Дієго Марадона в “Наполі”. Аргентинець перейшов до “Наполі” з “Барселони” та згодом став легендою італійського клубу.

Топ-10 найкращих презентацій футболістів у нових клубах:

  1. Кріштіану Роналду (“Реал”);
  2. Кіліан Мбаппе (“Реал”);
  3. Дієго Марадона (“Наполі”);
  4. Златан Ібрагімович (“Барселона”);
  5. Карім Бензема (“Аль-Іттіхад”);
  6. Роберт Левандовський (“Барселона”);
  7. Неймар (“Барселона”);
  8. Кака (“Реал”);
  9. Тьягу Сілва (“Флуміненсе”);
  10. Ліонель Мессі (“Інтер Маямі”).