Ліга Конференцій

Ашур проаналізував поразку Полісся в дебютному матчі єврокубків

Головний тренер житомирського “Полісся” Імад Ашур поділився думками щодо поразки від словенської “Олімпії” в матчі кваліфікації Ліги конференцій.

Дебютний матч “Полісся” в єврокубках виявився невдалим. Житомиряни поступилися “Олімпії” в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій з рахунком 0:2.

Напередодні Ашур розповів, які висновки він зробив із цього матчу.

“До матчу я неодноразово казав, що ми не дізнаємось, де ми є і хто ми є, поки не почнеться гра. Це були не порожні слова. Було багато розмов навколо гри, навколо історичної події, але мені потрібно було більш спокійно сприймати ці речі, адже тільки офіційна гра показує до чого ми готові, не з точки зору взаємодій навіть, а ментально перш за все. Бо тиск цей ніхто не відміняв і потім він вплинув безпосередньо вже на рішення в моменті.

Так, дуже прикро, що ми припускались зайвих епізодів, де ми звільнювали простір для суперника. Хоча дуже чітко проговорювали той факт, де ми не маємо цього робити. Тим не менш, коли пішла гра, в рішеннях в моменті почались певні непорозуміння. Хтось зайняв не ту позицію, щоб підстрахувати, хтось вирішив замість того, щоб зустрічати суперника, зробити рух назад, хтось вимкнувся з епізоду… Чи це погано? Якщо дивитись ззовні, то так. Чи є на це причини? Так, вони комплексні. Ми не можемо сказати, чому гравець в цьому епізоді вирішив зробити так. А чому гравець, наприклад, програв єдиноборство. Він – людина і він може це зробити.

Хотілося б, щоб ми вигравали сто відсотків єдиноборств, але ви розумієте, що це не є чимось реальним. Це те, до чого ми маємо прагнути. Рухатись. Але тим не менш все одно будуть епізоди, які ми не будемо вигравати и будуть вже питання, як ми на це реагуємо, як ми готові це підстрахувати, тощо… А для того, щоб набути певного автоматизму, автоматизму в тому сенсі, що у гравців не буде сумнівів чи треба рухатись вперед чи назад, чи треба адаптувати свою позицію, щоб страхувати, для цих автоматизмів так чи інакше потрібен час.

Ми багато речей зараз намагаємось радикально змінити, але все одно без певного часу це буде зробити досить важко”, – сказав Ашур сайту “Террикон”.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

8 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

9 години ago