Після вражаючої перемоги тиждень тому на “Динамо” чекав матч відповідь другого кваліфікаційного раунду проти “Партизана”, що відбувся в середу в Белграді.

Як і в першому матчі, гравці “Партизана” досить грубо діяли проти футболістів “Динамо”.

На 16-й хвилині “Динамо” пішло в контратаку. В її ході гравці “Партизана” не змогли розібратися з м’ячем, і він потрапив до Андрія Ярмоленка, який без проблем забив гол та відкрив рахунок у матчі.

За кілька хвилин Ярмоленко завдав удару з-за меж штрафного майданчика, але він не становив великої загрози для голкіпера “Партизана” Александра Йовановича.

На 33-й хвилині Микола Шапаренко мав шанс подвоїти перевагу “Динамо”, але його удар пройшов повз ворота Йовановича.

Перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь “Динамо”.

Друга половина зустрічі розпочалася з моменту, в якому “Партизан” міг зрівняти рахунок. Матеус Салданья ударом головою влучив у штангу воріт Георгія Бущана. За кілька хвилин Салданья завдав іще одного удару головою.

На цьому погані новини для “Динамо” не закінчилися. Максим Дячук невдало приземлився на плече та зазнав травми. Центральний захисник не зміг продовжити матч – його замінив Крістіан Біловар.

На 66-й хвилині “Динамо” отримало право пробити пенальті після фолу Светозара Марковича проти Владислава Ваната у власному штрафному майданчику. За кілька хвилин сам Ванат реалізував одинадцятиметровий.

На 85-й хвилині Назар Волошин мав неймовірний шанс забити черговий гол “Динамо”, але він влучив у поперечину, завдаючи удару по порожніх воротах “Партизана”.

“Динамо” все ж змогло втретє відправити м’яч у ворота “Партизана”. Щоправда, взяття воріт від Дениса Попова довелося скасувати через те, що він перебував в офсайді.

Попри це, “Динамо” вдалося забити третій гол за правилами. Олександр Караваєв відзначився голом у практично порожні ворота “Партизана”.

Гол Караваєва встановив фінальний результат матчу – 3:0 на користь “Динамо”. Кияни впевнено виграли двоматчеве протистояння з “Партизаном” із загальним рахунком 9:2. В третьому кваліфікаційному раунді “Динамо” зіграє проти шотландського “Рейнджерс”.