Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський прокоментував вихід команди до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Єврокубковий шлях для “Динамо” в сезоні 2024/25 розпочався вдало. Кияни розгромили белградський “Партизан” у двоматчевому протистоянні другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із загальним рахунком 9:2.

В третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів “Динамо” зіграє проти шотландського “Рейнджерс”.

Напередодні Шовковський оцінив виступи своїх підопічних у перших двох офіційних матчах нового сезону.

“Я, як тренер, бачу можливості для покращення гри. І ми над цим будемо працювати завжди. Якщо ж я буду повністю задоволеним, мені потрібно завершувати свою тренерську кар’єру, яка щойно почалася. Загалом, я задоволений, перш за все, розумінням, ставленням, внутрішньою мотивацією, яка є у гравців, та колективом, який ми будуємо. Команда – це збір гравців, а колектив – єдиний організм. Це моменти, які надихають працювати далі, ставити перед собою амбітні плани та рухатися до них.

Що стосується готовності команди, скажу так: якщо на останніх хвилинах у нас один крайній захисник віддає гольову передачу, а другий крайній захисник забиває, це говорить про те, що команда функціонально готова”, – сказав Шовковський.