Головний тренер житомирського “Полісся” Імад Ашур поділився очікуваннями від матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти словенської “Олімпії”.

В четвер “Полісся” зіграє другий матч протистояння другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти “Олімпії”. Наразі український клуб програє в протистоянні з рахунком 0:2.

Напередодні Ашур розповів, чого очікує від майбутнього матчу.

“В мене непохитна віра в те, що ми все одно прийдемо до моменту, що все, про що ми говоримо, домовляємось і напрацьовуємо буде давати результат. А в контексті цього матчу, дізнаємось тільки, коли цей матч прийде.

Ми зараз зробили дуже багато поштовхів в напрямку того, щоб прибрати ось ці сумніви, з якими ми зіштовхнулись в попередній грі. І я дуже сподіваюсь, що ця вага тиску та очікувань трохи позаду і ми можемо вийти повністю сфокусованими на епізодах, в яких ми маємо бути найкращими і перемагати суперника.

Мені хотілось би сказати, що ми точно вийдемо і переможемо, ми віримо в це, але гра розставить все на свої місця”, – сказав Ашур сайту “Террикон”.