Легенда “Динамо” Максим Шацьких поділився думками щодо перемоги киян над белградським “Партизаном” у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Єврокубковий шлях для “Динамо” в сезоні 2024/25 розпочався вдало. Кияни розгромили белградський “Партизан” у двоматчевому протистоянні другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із загальним рахунком 9:2.

В середу в матчі-відповіді “Динамо” знову впевнено обіграло “Партизан” із рахунком 3:0. Напередодні Шацьких поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі в Белграді.

“Мене більше здивувало не “Динамо”, а “Партизан”. Думав, що побачу від сербів якусь агресію, бажання перемогти, реваншуватися. Можливо, припускав, що вони гратимуть ва-банк, бо втрачати їм ще до гри фактично вже не було чого, маючи фору в мінус чотири голи, але…

Звісно, “Партизану” було важко і незвично грати за порожніх трибун без своїх навіжених фанів, та це все другорядне, насправді.

“Динамо” переграло “Партизан” не тільки за рахунком, а й за грою? Так і є. Все тому, що вибрали правильну тактику на гру, а саме залишили суперника фактично без м’яча та з першої хвилини гри почали гнути свою лінію, контролювати перебіг гри. Я б навіть сказав, що почали грати в квадрат. Розібралися з суперником впевнено, продемонстрували потужну і разом з тим спокійну гру. Все чьотко (сміється – прим.).

Класно “Динамо” вибігало в атаку і, зрештою, саме швидкі переходи від оборони до нападу і принесли свої плоди у вигляді трьох голів, а могли забивати і більше.

Ну а від “Партизана” я взагалі не побачив осмисленого футболу. У сербів можна виділити хіба “Салданью”. Все. Один він старався хоч щось створити попереду й одного разу навіть у стійку воріт “Динамо” влучив”, – сказав Шацьких сайту “Український футбол”.