В четвер “Полісся” зіграло матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти “Олімпії” з Любляни. Житомиряни поступилися в першому матчі з рахунком 0:2, а тому їм доводилося відіграватися з перших хвилин.

Це завдання “Полісся” почало виконувати з перших хвилин. Уже на 1-й хвилині зустрічі Богдан Кушніренко вивів господарів уперед.

Тим не менш, “Олімпія” не надто довго відставала в рахунку. Вже на 11-й хвилині Рауль Флоруц відновив паритет у рахунку.

“Полісся” намагалося одразу відповісти голом, але удар Олексія Гуцуляка не був надто небезпечним для Матевжа Відовшека. Ще один небезпечний момент у “Полісся” відбувся на 30-й хвилині – Кушніренко ударом головою ледь не оформив дубль.

Наприкінці тайму “Олімпія” могла повести в рахунку, але ніхто з гравців словенського клубу не зміг замкнути у воротарському майданчику простріл від Педро Лукаса.

На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

На початку другої половини зустрічі Гуцуляк мав чудовий шанс забити другий гол “Полісся”, але м’яч після його удару головою влучив у штангу. За кілька хвилин удар головою завдав Адмір Брістрич, але його спроба також не була вдалою.

На 62-й хвилині в “Полісся” був ще один момент, який не закінчився нічим. Кауа Пайшао зробив небезпечний простріл, але Таллес Коста не зміг завдати акцентованого удару.

Попри численні атаки “Полісся”, “Олімпія” змогла вийти вперед. Під час розіграшу штрафного на 90+3-й хвилині Іван Дурдов зміг вразити ворота Олега Кудрика.

Гол Дурдова допоміг “Олімпії” здобути перемогу в матчі з рахунком 1:2. “Олімпія” виграла протистояння із загальним рахунком 4:1 та пройшла в третій кваліфікаційний раунд Ліги конференцій.

Для “Полісся” дебютний єврокубковий сезон добіг кінця, а Україна втратила вже свою другу команду в єврокубках у кампанії 2024/25.