Відомий український тренер та телевізійний експерт Юрій Вірт поділився думками щодо поразки житомирського “Полісся” від словенської “Олімпії” у кваліфікації Ліги конференцій.

Дебютний виступ “Полісся” в єврокубках виявився невдалим. Житомиряни зазнали двох поразок від “Олімпії” з рахунком 0:2 та 1:2 та вилетіли з Ліги конференцій на етапі другого кваліфікаційного раунду.

Напередодні Вірт висловився щодо поразки підопічних Імада Ашура в матчі-відповіді, який відбувся в четвер.

“У порівнянні з першою грою, в другому поєдинку ми побачили набагато вищу якість гри “Полісся”, було видно мотивацію, зарядженість на результат, самовіддачу. Власне, мабуть, через це і стався такий швидкий гол Богдана Кушніренка вже на першій хвилині, але… Десь не пощастило житомирянам.

Проте мені сподобався футбол у виконанні “Полісся”. Підопічні Імада Ашура не боялися опонента і намагалися грати агресивно, на атаку, але підвела реалізація. Також варто відверто сказати, що було чимало індивідуальних помилок від гравців “Полісся” і саме вони стали вирішальними, відобразилися на підсумковому результаті”, – сказав Вірт сайту “Український футбол”.