Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг поділився думками щодо критики на адресу гри команди на футбольному полі.

Протягом минулого сезону “Манчестер Юнайтед” неодноразово потрапляв під шквал критики через гру команди. Зокрема, її критикував колишній лідер “Ліверпуля” та телевізійний експерт Джеймі Каррагер, який звертав увагу на тактичну побудову.

Напередодні тен Хаг дав зрозуміти, що така критика не надто його турбує.

“Ні, не обговорювали (слова Каррагера – прим.). Бо нас завжди будуть критикувати. Ми – «Манчестер Юнайтед», і немає жодного іншого клубу, який би критикували так, як «Манчестер Юнайтед». Ви завжди знайдете в одній грі, де ми зіграли погано, недоліки в нашій грі.

Минулого сезону, коли у нас не було доступних гравців, не було схеми гри, і вона розсипалася, нам довелося скоригувати нашу ігрову модель, бо щотижня нам доводилося змінювати склад, виставляючи різних гравців. У нас було 33 різні четвірки.

Що ви думаєте? Що шаблони існують? Я бачив те ж саме, що і він (Каррагер – прим.). Але я також знаю, що ми довели це не один раз, але більш послідовно, що ми можемо грати дуже компактно. Ми здатні побудувати фундамент і бути дуже успішними.

Так, це критика, він може сказати, або хтось інший може це зробити. Але коли ми подивимося на це і проаналізуємо, то побачимо, що ми можемо, ми показали це не тільки у грі проти «Манчестер Сіті».

Так, ми досягли дуже високого рівня. Але і в багатьох інших іграх ми досягли його і мали хороший фундамент”, – цитує тен Хага Tribuna.com із посиланням на Daily Mail.

Нагадаємо, що “Манчестер Юнайтед” посів 8-є місце в турнірній таблиці АПЛ минулого сезону, набравши 60 очок. Водночас, “червоні дияволи” стали володарями Кубка Англії, обігравши “Манчестер Сіті” з рахунком 2:0.