Відомий український тренер Роман Григорчук поділився думками щодо свого дебюту на чолі азербайджанського клубу “Нефтчі”.

Минулого тижня “Нефтчі” з Григорчуком на чолі розпочав свої виступи в чемпіонаті Азербайджану. Щоправда, перемогти команді не вдалося – “Нефтчі” зіграв у нульову нічию з “Тураном”.

Цей матч став для Григорчука дебютним у ролі тренера “Нефтчі”. Згодом він поділився думками щодо свого першого матчу в команді.

«Зіграли внічию, і це не можна вважати для нас позитивним результатом. Я незадоволений. Розумію, що Нефтчі багатий на історію клуб, і на своєму полі ми повинні вигравати. Будемо до цього прагнути.

Не можу зараз сказати, що здорово грали. Також не можу сказати, що грали погано. Ми намагалися грати добре, деякі моменти були непогані. Легше було б говорити у разі перемоги.

Усі ці роки в мене не було відчуття, що я далеко від Азербайджану. Спілкувався з журналістами», – сказав Григорчук сайту azerisport.com.

Нагадаємо, що Григорчук приєднався до “Нефтчі” протягом літнього міжсезоння. До цього фахівець працював в одеському “Чорноморці”, який завершив минулий сезон УПЛ на 12-му місці.