Український журналіст Ігор Циганик поділився інформацією стосовно подальшого майбутнього вінгера “Жирони” та збірної України Віктора Циганкова.

Минулого тижня було офіційно оголошено, що Довбик продовжить свою кар’єру в складі “Роми”. Повідомлення про перехід Довбика посилили розмови про можливу зміну клубу Циганковим, особливо з огляду на те, що в ЗМІ також були чутки про зацікавленість ним з боку інших команд.

Тим не менш, Циганик заявив, що ймовірніше за все сезон 2024/25 Циганков проведе в складі “Жирони”.

«Думаю, що залишиться в “Жироні”, тому що Ліга чемпіонів – Ліга чемпіонів. Знову ж таки є можливість засвітитися, є можливість себе проявити й спробувати вже взимку отримати хороший контракт в англійську Прем’єр-лігу. Тим більше, що це є пріоритетом для Циганкова.

Контракт з “Жироною” він поки не пролонгував, але, наскільки я розумію, є певна джентльменська угода, що безкоштовно звідси він не піде», – цитує Циганика “Український футбол” із посиланням на його YouTube-канал.

Нагадаємо, що Циганков перейшов до “Жирони” з київського “Динамо” взимку 2023 року за 5 млн євро. В сезоні 2023/24 він відзначився 8 голами та 7 асистами у 34 матчах за “Жирону”.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість Циганкова становить 30 млн євро.