Арбітри, які були призначені на матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між “Динамо” та “Рейнджерс” зіткнулися із проблемами з законом.

Про це повідомляє TVP Sport. Ідеться про Бартоша Франковскі та Томаша Мусяла, які мали працювати за системою VAR. В ніч із понеділка на вівторок обох арбітрів було затримано в Любліні поліцією через те, що вони вкрали дорожній знак та прямували з ним до торгового центру.

Під час затримання стало відомо, що обидва арбітри були в стані алкогольного сп’яніння. У Франковскі рівень алкоголю в крові становив 1,7 проміле, а в Мусяла – близько 1,8 проміле. Обох чоловіків відвезли до витверезника.

“Близько 1:40 ночі ми отримали повідомлення про те, що троє чоловіків несуть по вулиці дорожній знак. На місце події виїхали співробітники поліції.

Всі чоловіки були в стані алкогольного сп’яніння і мали понад 1,5 проміле алкоголю в крові. Їх доставили до витверезника”, – прокоментував інцидент речник поліції Любліна Каміль Голебіовскі.

В УЄФА також відреагували на інцидент за участі арбітрів та провели заміну. Тепер головним арбітром VAR стане Томаш Квятковскі, а допомагатиме йому Павел Малец.

Нагадаємо, що матч “Динамо” – “Рейнджерс” відбудеться у вівторок, 6 серпня, о 21:00 за київським часом.