Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті поділився думками щодо приходу до команди зіркового французького футболіста Кіліана Мбаппе.

Однією з головних подій літнього трансферного вікна став довгоочікуваний перехід Мбаппе із “ПСЖ” до “Реала”. 25-річний французький нападник попри свою захмарну трансферну вартість перейшов до “вершкових” безкоштовно – його контракт із “ПСЖ” добіг кінця.

Кілька тижнів тому Мбаппе було офіційно представлено як нового гравця “Реала” перед повністю заповненим стадіоном “Сантьяго Бернабеу”.

Свій дебют у футболці “Реала” Мбаппе може здійснити в Суперкубку УЄФА проти “Аталанти”, який відбудеться у Варшаві 14 серпня. Таким чином, він може розпочати свій шлях у “Реалі” з трофею.

Напередодні Анчелотті висловився стосовно адаптації Мбаппе до своєї нової команди.

«Передусім, він привнесе свої якості, а також самовладання, ставлення та відданість справі. Йому доведеться адаптуватися до цієї команди, як і решті.

Ми дуже раді, що він тут, тому що має відмінні якості, і, я впевнений, враховуючи його характер, він швидко адаптується.

Усі у «Реалі» дуже раді, що він тут: уболівальники, клуб, гравці, партнери по команді, тренер. Ми всі дуже раді, що він тут. Ми впевнені, що в нього все вийде», – цитує Анчелотті Tribuna.com із посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Мбаппе зіграв 48 матчів у складі “ПСЖ”, в яких відзначився 44 голами та 10 асистами. Також разом зі збірною Франції він дійшов до півфіналу Євро-2024.