Після феєричного тріумфу над “Партизаном” на “Динамо” чекало наступне протистояння на шляху до основного етапу Ліги чемпіонів. У вівторок кияни провели перший матч 3-го кваліфікаційного раунду проти шотландського “Рейнджерс”.

Гості активно розпочали матч. Вже на 2-й хвилині Георгій Бущан відбив удар Тома Лоуренса. За кілька миттєвостей він забрав м’яч у руки після добивання від Сіріля Дессерса.

“Динамо” відповіло розіграшем кутового на 5-й хвилині, який закінчився ударом головою від Володимира Бражка.

На 11-й хвилині Дессерс міг пробити у ворота Бущана ледь не з меж штрафного майданчика, але цьому завадив Денис Попов.

На 18-й хвилині атака “Динамо” завершилася голом Владислава Ваната з добивання. Щоправда, його було скасовано через офсайд. Згодом “Рейнджерс” був також за крок від голу – м’яч влучив у штангу після удару здалеку від Росса МакКозленда. У відповідь потужний удар від Олександра Піхальонка довелося відбивати Джеку Батленду.

Після певного затишшя гра набрала нових обертів завдяки голу “Динамо”. На 38-й хвилині Андрій Ярмоленко вдало замкнув простріл від Ваната та відкрив рахунок у поєдинку. Вже невдовзі Микола Шапаренко міг подвоїти перевагу, але пробив вище воріт.

На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь “Динамо”.

Друга половина зустрічі могла розпочатися з голу “Рейнджерс”. Дессерс завдав небезпечного удару головою, але Бущану вдалося дотягнутися до м’яча та відбити його.

На 63-й хвилині Шапаренко максимально наблизився з м’ячем до воріт Батленда. Щоправда, акцентований удар завдати йому не вдалося.

Матч проти “Рейнджерс” став визначним для новачка “Динамо” Максима Брагару – він з’явився на футбольному полі на 77-й хвилині та здійснив свій дебют за “біло-синіх” в офіційних матчах.

Брагару навіть мав шанс забити кількома хвилинами пізніше, але не зміг вдало обробити м’яч після прострілу від Назара Волошина.

Дессерсу вже ж вдалося відзначитися голом. Йому це вдалося зробити на останніх секундах поєдинку – на 90+4-й хвилині.

Одразу після голу Дессерса прозвучав фінальний свисток головного арбітра – матч завершився нічиєю 1:1. Доля протистояння вирішиться в матчі-відповіді наступного тижня.