Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський підбив підсумки першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського “Рейнджерс”.

У вівторок “Динамо” продовжило свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів матчем 3-го раунду проти “Рейнджерс”. Кияни були дуже близькими до перемоги завдяки голу Андрія Ярмоленка на 38-й хвилині. Щоправда, “біло-сині” все ж втратили перемогу на 90+4-й хвилині після влучного удару Сіріля Дессерса.

Після матчу Шовковський поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

“Безумовно, ми засмучені через те, що упустили перемогу на останній хвилині. Водночас ми розуміли, що доля нашого протистояння буде вирішуватися у Глазго. Ми зіграли лише перший тайм. До другого команда буде готуватися через матч чемпіонату України, який ми проведемо 9 серпня.

У футбол грало дві команди, одна намагалася втримати результат, розраховуючи на швидкі контратаки. І у нас були можливості для цього, тим більше, що основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу більш впевнено, але припускалися помилок.

Будемо дивитися відео і розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас.

Чи допоможе команді те, що “Рейнджерс” гратиме матч-відповідь не на своєму рідному стадіоні? Не думаю, адже на якому б стадіоні не відбувалася гра, більшість фанатів буде вболівати за вашу команду. Безумовно, підтримка відіграє велику роль, і я хочу подякувати усім уболівальникам, які сьогодні прийшли підтримати нашу команду і робили усе можливе, що ми відчували себе майже як вдома”, – сказав Шовковський.

Нагадаємо, що матч-відповідь між “Рейнджерс” та “Динамо” відбудеться у вівторок, 13 серпня, о 21:45 за київським часом.