Колишній гравець “Динамо” та збірної України Тарас Михалик поділився думками щодо матчу киян проти шотландського “Рейнджерс” у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

У вівторок “Динамо” продовжило свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів матчем 3-го раунду проти “Рейнджерс”. Кияни були дуже близькими до перемоги завдяки голу Андрія Ярмоленка на 38-й хвилині. Щоправда, “біло-сині” все ж втратили перемогу на 90+4-й хвилині після влучного удару Сіріля Дессерса.

Доля протистояння та путівки в раунд плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів буде визначатися в матчі-відповіді, який відбудеться 13 серпня.

На думку Михалика, “Рейнджерс” не заслуговував на те, щоб відібрати перемогу в підопічних Олександра Шовковського.

“Я не скажу, що “Рейнджерс” награв на нічию. “Динамо” виглядало цікавіше. Прикро, що 20 секунд не дотерпіли. Я не скажу, що перемога в один гол давала б значну перевагу перед другим матчем. У Глазго буде набагато важче. Проте, звісно, виграти перед виїздом було б краще, ніж звести матч внічию.

Коли ти 94 хвилини тримаєшся, а потім пропускаєш… Дуже прикро.

Чи сподобалося “Динамо” в цьому матчі? Дуже хороший матч, багато моментів створили, могли забити більше одного м’яча, але кінцівка підкачала”.

Також Михалик назвав найкращого гравця в складі “Динамо”. Ним став воротар Георгій Бущан, який зробив кілька важливих сейвів.

“Однозначно (Бущан – прим.). Дуже сильний матч провів Жора”, – сказав Михалик сайту “Український футбол”.