Нападник шотландського “Рейнджерс” Сіріль Дессерс поділився враженнями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського “Динамо”.

У вівторок “Динамо” продовжило свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів матчем 3-го раунду проти “Рейнджерс”. Кияни були дуже близькими до перемоги завдяки голу Андрія Ярмоленка на 38-й хвилині. Щоправда, “біло-сині” драматично втратили перемогу на 90+4-й хвилині після влучного удару Сіріля Дессерса, який протягом матчу міг неодноразово вразити ворота Георгія Бущана.

Таким чином, доля протистояння та путівки до плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів визначиться в матчі-відповіді, який відбудеться в Шотландії 13 серпня.

Після фінального свистка Дессерс поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі в Любліні.

«Сподіваюся, мій гол зможе змінити не тільки хід протистояння з «Динамо», а й нас протягом наступних тижнів. Ми так старанно працювали. Можливо, ви не побачите результатів одразу на полі, але було зроблено багато роботи – такі моменти можуть переламати ситуацію.

Сподіваюся, справи підуть на нашу користь. Думаю, ви бачили, як «Динамо» увійшло в гру. Вони були незадоволені результатом. Давайте сподіватися, що пізній гол змінив перебіг гри у цьому протистоянні.

Мав приємні відчуття. Всі бачили, що «Динамо» — дуже сильна команда з тактичного та технічного погляду, тому нам доведеться багато працювати, щоб утримувати перевагу. Радий забити гол наприкінці та принести команді гарний результат», – цитує Дессерса Tribuna.com із посиланням на офіційний сайт “Рейнджерс”.