Колишній гравець та головний тренер “Динамо” Леонід Буряк поділився думками щодо матчу киян проти шотландського “Рейнджерс” у кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок “Динамо” та “Рейнджерс” розпочали своє двоматчеве протистояння в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Кияни були в кількох секундах від перемоги завдяки голу Андрія Ярмоленка, але “Рейнджерс” вдалося врятуватися після голу Сіріля Дессерса на 90+4-й хвилині.

Матч-відповідь між “Рейнджерс” та “Динамо” відбудеться 13 серпня. В цьому матчі визначиться команда, яка потрапить до раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Напередодні Буряк розповів про свої враження від матчу, який відбувся в Любліні.

“Ми побачили два різні тайми, перший з яких був якісним у виконанні “Динамо”, а другий – нервовим. Кияни тільки входять в сезон, у них у складі чимало молодих футболістів, що позначається на грі в цілому. Помітно, що суперник цілком по зубам “Динамо”, і звичайно від нашої команди всі чекали позитивного результату – перемоги.

“Динамо” втратило через травму Дячука, і треба було щось вирішувати. Зіграв Михавко – зі своїми помилками, звичайно, але в перспективі – дуже хороший футболіст. В цьому поєдинку він старався, однак, одного старання мало, потрібна ще майстерність. Попов, що зрозуміло, вже грає на пристойному рівні, але позиція центрального захисника потребує підсилення. “Динамо” не завадило би в кожну лінію по одному Ярмоленку…

У них (“Рейнджерс” – прим.) ті ж самі проблеми. Звичайно, “Рейнджерс” – це серйозна команда, в якій є досвідчені виконавці, але вони, образно кажучи, не вищі за нас на голову. Головні козирі “Рейнджерс” – агресивність, хороший пресинг, багато якісних флангових передач. Все це вони знову продемонструють в Глазго, де ще й шотландські вболівальники посилять тиск на “Динамо”. На жаль, за рахунку 1:0 не зовсім вдало зіграли провідні футболісти “біло-синіх”. Потрібно було вирішувати долю зустрічі раніше”, – сказав Буряк сайту FootBoom.