Лівий захисник лондонського “Арсенала” Олександр Зінченко відреагував на свій гол у товариському матчі проти леверкузенського “Баєра”.

В середу “Арсенал” провів вдалий матч у рамках підготовки до нового сезону. “Каноніри” на своєму рідному стадіоні розгромили сенсацію минулого сезону “Баєр” із рахунком 4:1.

Автором одного з голів “Арсенала” став Зінченко, який зіграв свій дебютний матч під 17-м номером. На 8-й хвилині зустрічі українець завдав удару з-за меж штрафного майданчика, після якого м’яч полетів у дальній нижній кут воріт “Баєра”.

Після матчу Зінченко поділився емоціями від свого першого забитого голу в сезоні 2024/25.

“Я задоволений своїм голом, але, очевидно, вигравати кожну окрему гру – це найважливіше, і індивідуально також.

Я просто намагаюся робити свою роботу якнайкраще. Це був дійсно важкий сезон для мене, тому я постараюся зробити все можливе, щоб повернути цю впевненість в собі, а також любов вболівальників.

Це був дивовижний результат. Є ще багато речей, які потрібно покращити, як індивідуально, так і колективно, але це був дивовижний виступ”, – наводить слова Зінченка Arsenal Buzz у Twitter.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Зінченко провів 35 матчів у складі “Арсенала”. Українцю вдалося відзначитися 1 голом та 2 результативними передачами.