Півзахисник лондонського “Челсі” Конор Галлагер незабаром стане новим гравцем мадридського “Атлетіко”.

Про це повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо на своїй сторінці у Twitter. За його словами, в ніч із середи на четвер Галлагер прибув до Мадрида, де найближчим часом стане новачком “Атлетіко”.

Зазначається, що після прибуття до іспанської столиці на Галлагера вранці чекають проходження медогляду та підписання контракту.

Також Романо зазначив, що “Челсі” та “Атлетіко” домовилися, що трансфер Галлагера буде коштувати “матрацникам” 42 млн євро.

Галлагер є вихованцем “Челсі”, але почав грати за основну команду “синіх” лише з літа 2022 року після низки оренд в інших англійських клубах. У футболці “Челсі” Галлагер провів 95 матчів, у яких відзначився 10 голами та 10 результативними передачами. За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Галлагера становить 50 млн євро.

Нагадаємо, що “Атлетіко” кілька днів тому вже завершив трансфер норвезького нападника Александера Серлота. Також мадридський клуб близький до того, щоб оформити трансфер аргентинського форварда “Манчестер Сіті” Хуліана Альвареса.