Лівий вінгер лондонського “Челсі” Михайло Мудрик потрапив до рейтингу найбільш високооплачуваних футболістів української Прем’єр-ліги на своїй позиції.

Англійська Прем’єр-ліга без сумнівів є одним із провідних європейських чемпіонатів. Зокрема, цей статус АПЛ допомагають підтримати високі бюджети клубів та відповідно високі зарплати у футболістів.

Напередодні видання GiveMeSport сформувало рейтинг найбільш високооплачуваних вінгерів англійського чемпіонату. До нього також потрапив і вінгер “Челсі” Михайло Мудрик.

За даними порталу Capology, який використовувався при складанні рейтингу, Мудрик заробляє в “Челсі” 100 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, що дозволяє йому перебувати в топ-20 рейтингу.

Найбільш високооплачуваним вінгером англійської Прем’єр-ліги є представник “Ліверпуля” Мохамед Салах. Щотижня він заробляє 350 тисяч фунтів стерлінгів.

Топ-5 найбільш високооплачуваних вінгерів АПЛ:

1. Мохамед Салах (“Ліверпуль”) – 350 тисяч фунтів стерлінгів/тиждень;
2. Рахім Стерлінг (“Челсі”) – 325 тисяч фунтів стерлінгів/тиждень;
3-4. Маркус Решфорд (“Манчестер Юнайтед”) – 300 тисяч фунтів стерлінгів/тиждень;
3-4. Джек Гріліш (“Манчестер Сіті”) – 300 тисяч фунтів стерлінгів/тиждень;
5. Джейдон Санчо (“Манчестер Юнайтед”) – 250 тисяч фунтів стерлінгів/тиждень.

Нагадаємо, що Мудрик перейшов до “Челсі” на початку 2023 року за 70 млн євро та ще 30 млн євро бонусів. У футболці “синіх” він зіграв 58 матчів, у яких відзначився 7 голами та 4 асистами.