Новини футболу

Шацьких висловився про нічию Динамо з Рейнджерс у кваліфікації Ліги чемпіонів

Легендарний нападник “Динамо” Максим Шацьких прокоментував результат першого матчу киян у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів проти шотландського “Рейнджерс”.

У вівторок “Динамо” та “Рейнджерс” розпочали своє двоматчеве протистояння в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Кияни були в кількох секундах від перемоги завдяки голу Андрія Ярмоленка, але “Рейнджерс” вдалося врятуватися після голу Сіріля Дессерса на 90+4-й хвилині.

Матч-відповідь між “Рейнджерс” та “Динамо” відбудеться 13 серпня. В цьому матчі визначиться команда, яка потрапить до раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Напередодні Шацьких розповів про свої враження від матчу, що відбувся в Любліні.

“Намагаюся дивитися всі матчі “Динамо” і в Україні, і в Європі. Зустріч із “Рейнджерс” винятком не стала. Усією сім’єю дивилися, переживали.

Зрозуміло, що “Рейнджерс” — не “Партизан”. Упевнений, і тренерський штаб “Динамо”, і футболісти це прекрасно розуміли. Шотландська команда набагато потужніша, набагато атлетичніша.

Нинішній “Рейнджерс” поєднує класичний британський футбол із європейським. Особливо це проявлялося в першому таймі: гості непогано виходили з оборони, створили кілька неприємних епізодів біля воріт “Динамо”. Якби не Жора Бущан, могли пропустити набагато раніше.

Так, ми в атаці створили не так багато, як хотілося б, але підходи до воріт суперника були, хороші моменти — теж. Могли вичавити з цього матчу трохи більше.

Кого б я виділив у складі “Динамо”? Дениса Попова. Зіграв на своєму рівні. Але потрібен ще один центральний захисник. Шкода, що Дячук отримав травму. Михавко — непоганий хлопець, але фізично йому поки важко і плюс у нього не так багато ігрової практики. Цей матч він провів без якихось серйозних помилок, але було кілька епізодів із перехопленнями м’яча під час його передач.

Коля Шапаренко теж зіграв у своєму стилі. Може, його зарано замінили, але це рішення тренерського штабу. Без особливих помилок зіграв, кілька передач від нього було нестандартних, він уміє це робити. Кілька разів загрожував воротам суперника. Зіграв на своєму рівні”, – цитує Шацьких FootBoom із посиланням на YouTube-канал “BurBuzz”.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

9 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

10 години ago