Центральний захисник італійської “Роми” Еван Ндіка розповів, що думає про новачка команди Артема Довбика.

Майже тиждень тому Довбик розпочав новий етап своєї кар’єри, перейшовши з іспанської “Жирони” та італійської “Роми”. Український форвард уже встиг попрацювати з новою командою та дебютував за команду в товариському матчі проти грецького “Олімпіакоса”.

Напередодні Ндіка зізнався, що протягом перших кількох тренувань із Довбиком зміг переконатися, що українець є футболістом високої якості.

“Поки що я провів з ним лише 2-3 тренування, але їх було достатньо, щоб я міг сказати, що він дуже сильний центрфорвард. Я в цьому впевнений.

Це стосується й інших наших новачків – Енцо Ле Фе та Матіаса Соуле. Це також сильні футболісти, технічні. Я впевнений, що вони допоможуть нам виступити краще, ніж минулого сезону.

Ми допомагаємо їм адаптуватися. Я розмовляю французькою, тому допомагаю Енцо, а Пауло Дібала та Леандро Паредес опікуються Соуле. Це чудова група гравців, ми допоможемо усім інтегруватися якомога швидше”, – сказав Ндіка виданню La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, що минулого тижня було офіційно оголошено, що Довбик продовжить свою кар’єру в складі “Роми”.

За інформацією авторитетного інсайдера Фабріціо Романо, “Рома” заплатить “Жироні” за Довбика 34 млн євро та ще 6 млн євро бонусів. Також сам Довбик підписав контракт із італійською командою на 5 років.