Лідер національної збірної Португалії Кріштіану Роналду висловився про рішення свого колишнього партнера по команді Пепе завершити професійну кар’єру.

Напередодні у своїх соцмережах 41-річний Пепе повідомив про те, що завершує професійну кар’єру футболіста. Його останнім клубом став “Порту”, а останнім турніром стало Євро-2024, де він був одним із ключових футболістів збірної Португалії.

Невдовзі на своїй сторінці у Twitter Роналду, який неодноразово грав разом із Пепе у складі збірної Португалії та мадридського “Реала”, зворушливо відреагував на рішення свого приятеля повісити бутси на цвях.

“Не вистачає слів, щоб висловити, як багато ти для мене значиш, друже.

Ми виграли все, що можна виграти на полі, але найбільшим досягненням є дружба і повага, яку я відчуваю до тебе. Ти єдиний у своєму роді, мій брате. Дякую тобі за все”, – написав Роналду.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Cristiano Ronaldo (@cristiano)

За свою кар’єру Пепе встиг зіграти за такі клуби, як “Порту”, “Бешикташ”, “Реал”, “Марітіму” та збірну Португалії. Загалом він зіграв 737 матчів на професійному рівні, в яких відзначився 42 голами та 36 результативними передачами.

У доробку Пепе 4 титули чемпіона Португалії, 5 титулів переможця Кубка Португалії, 3 титули чемпіона Іспанії, 2 титули переможця Кубка Іспанії, 3 титули Ліги чемпіонів, 2 титули Суперкубка УЄФА, 2 титули клубного чемпіона світу.

Також у складі збірної Португалії Пепе став чемпіоном Європи в 2016 році.