Ігрова програма 2-го туру УПЛ розпочалася в п’ятницю на стадіоні “Лівий Берег”. Однойменний клуб із Києва зустрівся з полтавською “Ворсклою”.

В перші хвилини зустрічі м’ячем переважно володіли футболісти “Ворскли”. Тим не менш, подекуди гравці “Лівого Берега” теж могли контролювати м’яч.

На 11-й хвилині гравці “Лівого Берега” перехопили м’яч у суперників та пробрали до штрафного майданчика. Щоправда, Івану Когуту не вдалося зробити простріл, і м’яч полетів на кутовий.

На 16-й хвилині воротарю “Лівого Берега” Максиму Механіву довелося вступити в гру – він відбив удар Ігоря Пердути. За 10 хвилин Іван Нестеренко завдав небезпечного удару з флангу, але м’яч після блоку від суперника полетів вище воріт Механіва.

“Лівий Берег” миттєво відповів ударом від Тараса Галаса, який опинився на вигідній позиції. Тим не менш, цей удар не спричинив значних проблем для голкіпера “Ворскли” Павла Ісенка.

На 34-й хвилині “Лівий Берег” вийшов у блискавичну контратаку після штрафного “Ворскли”. Когут добіг до штрафного майданчика суперників, але акцентованого удару йому не вдалося завдати після того, як його наздогнали захисники.

На перерву команди пішли за нульової нічиєї.

На початку другого тайму “Ворскла” відкрила рахунок. На 50-й хвилині Артем Челядін скористався помилкою Механіва, який не зміг зафіксувати м’яч після кутового, відзначився забитим голом.

На 67-й хвилині Олександр Скляр міг подвоїти перевагу “Ворскли”, але йому не вдалося в кількох метрах від воріт вдало замкнути простріл. За кілька миттєвостей “Ворсклі” відзначитися другим голом все ж вдалося – автором взяття воріт став Микола Ковталюк.

Останнє слово в матчі було за Сергієм Мякушком. На 90+4-й хвилині атакувальна комбінація “Ворскли” завершилася ударом Мякушка в практично порожні ворота Механіва.

Голи Челядіна, Ковталюка та Мякушка принесли перемогу “Ворсклі” з рахунком 3:0. Полтавці заробляють перші три очки в новому сезоні, а “Лівий Берег” розпочинає свій дебютний сезон в УПЛ із двох поразок поспіль.