Новоспечений нападник італійської “Роми” Артем Довбик висловився про свій нещодавній трансфер.

Чергова трансферна сага навколо Артема Довбика добігла кінця минулого тижня. Було офіційно оголошено, що зірковий український форвард продовжить свою кар’єру в складі “Роми”.

За даними порталу Transfermarkt, “Рома” заплатить “Жироні” за Довбика за 30,5 млн євро. Також сам Довбик підписав контракт із італійською командою на 5 років.

Також Довбик уже встиг дебютувати за свою нову команду – українець вийшов на футбольне поле в контрольному матчі проти грецького “Олімпіакоса”.

Напередодні Довбик розповів, який саме фактор став вирішальним у його рішенні приєднатися до “Роми”.

“Я ухвалив рішення перейти в Рому після розмови з Деном Фрідкіним. Він справив на мене хороше враження, змусив мене відчути себе важливим, розповівши мені, чого він від мене чекає. Але я також говорив з Де Россі та Гізольфі.

Раніше я ніколи не розмовляв із власниками клубу, і це було важливо. Вони пояснили мені довгостроковий проєкт. Я вірю в них, а вони – в мене. Рома багато інвестує, клуб хоче робити велику справу. Я знаю, що майбутнє буде світлим.

Рома – це правильний клуб для мене, у нього є амбіції та голод. А ще тут є хороший стадіон, чудове місто та фантастичні вболівальники. Я був у Римі лише один раз, під час чемпіонату Європи у 2021 році. Але це був період коронавірусу, та і я ж був у збірній – за три дні побачив небагато, скоро надолужу”, – цитує Довбика 24 Канал із посиланням на La Gazzetta dello Sport.