Президент житомирського “Полісся” Геннадій Буткевич розповів, як винагородить гравців команди за нещодавню перемогу над донецьким “Шахтарем”.

2-й тур нового сезону української Прем’єр-ліги вже приніс гучну сенсацію. Житомирське “Полісся” на виїзді обіграло чинного чемпіона України донецький “Шахтар”.

Долю поєдинку вирішив єдиний гол від Сергія Чоботенка на 35-й хвилині зустрічі. Таким чином, “Полісся” здобуло мінімальну перемогу з рахунком 1:0 над “Шахтарем”. Варто зазначити, що це був дебютний матч в УПЛ для головного тренера житомирян Імада Ашура.

Перемога “Полісся” підняла настрій президенту клубу Геннадію Буткевичу, який був присутнім на трибунах стадіону “Лівий Берег”. Згодом у роздягальні він оголосив, що дасть футболістам підвищені премії за перемогу. Перед тим він вирішив розповісти анекдот.

«Голова колгоспу зібрав колгоспників і каже: “Питання треба обговорити. До колгоспу надійшли дві “Волги” – біла та чорна. Білу ми, звичайно, віддамо головному бухгалтеру – не тому, що моя дружина, а тому що бухгалтер хороший. Ну а чорну я візьму собі, звичайно».

Коваль тягне руку. Голова: “Тільки два слова» – «Молодець, б###ь!”.

Два слова: п’ять преміальних”, – цитує Буткевича Zbirna.com із посиланням на Telegram-канал “Полісся”.