Нападник італійської “Роми” Теммі Абрагам поділився думками щодо конкуренції з українським форвардом Артемом Довбиком.

Чергова трансферна сага навколо Артема Довбика добігла кінця нещодавно. Було офіційно оголошено, що зірковий український форвард продовжить свою кар’єру в складі “Роми”.

За даними порталу Transfermarkt, “Рома” заплатить “Жироні” за Довбика за 30,5 млн євро. Також сам Довбик підписав контракт із італійською командою на 5 років.

Також Довбик уже встиг дебютувати за свою нову команду – українець вийшов на футбольне поле в контрольному матчі проти грецького “Олімпіакоса”.

За місце в стартовому складі “Роми” Довбику доведеться боротися з англійським нападником Теммі Абрагамом. Сам Абрагам визнав, що Довбик є футболістом високого рівня, але запевнив, що готовий до конкуренції.

“Я з дитинства звик до конкуренції та боротьби за місце. Довбик – сильний нападник, я його прийняв.

Ми два гравці, можливо, колись тренер дасть нам шанс зіграти разом, а якщо ні, то ми будемо підтримувати один одного”, – сказав Абрагам.

Зазначимо, що Абрагам грає за “Рому” з 2021 року, коли перейшов із лондонського “Челсі” за 41 млн євро. В минулому сезоні він зіграв лише 12 матчів через травму. Він відзначився 1 голом та 1 результативною передачею.