Новини футболу

Олександрія обіграла ЛНЗ у фінальному матчі 2-го туру УПЛ

Програма 2-го туру УПЛ завершилася в понеділок у Черкасах. Місцевий “ЛНЗ” приймав “Олександрію”, для якої це був перший матч у новому сезоні.

Перші хвилини зустрічі пройшли без особливо небезпечних моментів з боку обох команд. На 7-й хвилині Артем Шулянський пробіг з м’ячем до штрафного майданчика “ЛНЗ”, але завдати акцентованого удару йому не вдалося.

“ЛНЗ” відповів своїм моментом – на 15-й хвилині Мухаррем Яшарі пробив над воротами.

На 27-й хвилині лавка запасних “Олександрії” висловила обурення рішенням головного арбітра продовжити гру після можливого фолу проти Кирила Ковальця.

Ще один шанс відзначитися голом мав гравець “ЛНЗ” Денис Олійник на 32-й хвилині. Щоправда, його спроба не була вдалою. Невдовзі “Олександрія” відповіла своїм моментом. Шулянський пробив через себе, а Ковалець головою змінив траєкторію польоту м’яча. Щоправда, після цього м’яч опинився в руках Євгенія Кучеренка.

В останні хвилини Олександр Філіппов мав блискучий шанс забити свій дебютний гол за “Олександрію”, вийшов віч-на-віч із Кучеренком, але пробив повз воріт. Згодом виявилося, що він перебував в офсайді. Зрештою, команди пішли на перерву без забитих голів.

На початку другого тайму Філіппов знову опинився на вигідній ударній позиції, але м’яч знову розминувся з воротами після його пострілу. За кілька хвилин Марк Ассінор ударом головою пробив вище воріт під час розіграшу штрафного “ЛНЗ”.

Відкрити рахунок у матчі все ж вдалося “Олександрії”. Ковалець на 58-й хвилині завершив розіграш кутового влучним ударом головою.

Невдовзі Філіппов знову міг відзначитися голом, але знову пробив повз воріт. “ЛНЗ” мав змогу зрівняти рахунок, але удар Яшарі не створив значних проблем для Георгія Єрмакова.

На 73-й хвилині “Олександрія” подвоїла свою перевагу. Хуан Альвіна Безерра протиснувся в штрафний майданчик “ЛНЗ” та вразив ворота суперників.

В підсумку, “Олександрія” здобула перемогу над “ЛНЗ” із рахунком 2:0 та заробила свої перші три очки в новому сезоні. В активі черкаського клубу залишаються три бали.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

9 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

10 години ago