Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг висловився про поразку команди в матчі за Суперкубок Англії.

“Манчестер Юнайтед” мав шанс розпочати сезон 2024/25 із виграшу трофею. На минулих вихідних “Манчестер Юнайтед” боровся за Суперкубок Англії в матчі проти “Манчестер Сіті”.

“Ман Юнайтед” відкрив рахунок у матчі й зробив це наприкінці зустрічі. Автором голу на 82-й хвилині став Алехандро Гарначо. Тим не менш, “Ман Сіті” вдалося повернутися в гру завдяки голу від Бернарду Сілви на 89-й хвилині.

Доля Суперкубка Англії вирішувалася в драматичній серії післяматчевих пенальті. Там сильнішими стали саме підопічні Хосепа Гвардіоли – 7:6.

Згодом тен Хаг поділився емоціями щодо втраченої можливості “Манчестер Юнайтед” виграти трофей.

“Ми повинні відчути цей біль. Потрібно використовувати її як паливо, щоб сезон був успішним, але в цій грі було багато позитивного. Нам протистояв суперник, який дуже добре грає з м’ячем, дуже добре пресингує, і ми перегравали його.

Початок сезону – це найголовніше. Думаю, ми можемо отримати з цієї гри багато позитиву, вона додасть нам впевненості, але й залишить гіркі почуття. Якщо ви ведете у рахунку, то вам має бути боляче від поразки. Ми були дуже близькі, але не виграли трофей”, – сказав нідерландський фахівець.

Свої виступи в новому сезоні АПЛ “Манчестер Юнайтед” розпочне домашнім матчем проти “Фулгема”. Гра відбудеться 16 серпня о 22:00 за київським часом.