Легенда “Ліверпуля” та відомий телевізійний експерт Джеймі Каррагер поділився своїми очікуваннями від прийдешнього сезону англійської Прем’єр-ліги.

Вже за кілька днів розпочнеться новий сезон англійської Прем’єр-ліги. Кампанія 2024/25 розпочнеться в п’ятницю, 16 серпня, матчем між “Манчестер Юнайтед” та “Фулгемом”.

На думку Джеймі Каррагера, за титул чемпіона АПЛ будуть боротися лише два колективи – “Манчестер Сіті” та лондонський “Арсенал”.

“Чесно кажучи, я бачу серед претендентів лише “Арсенал” і “Сіті”. Я знаю, що люди говорять про “Арсенал”, бо вони двічі були близькими до перемоги і справді готові зробити наступний крок.

Але я, як і раніше, дивлюся на Кевіна де Брюйне, Ерлінга Голанда, Філа Фодена та Бернарду Сілву і думаю, що це все одно краще, ніж те, що є у “Арсенала”.

Думаю, що “Арсеналу” не вистачає одного гравця атаки. У них є Букайо Сака, але з Каєм Гаверцом, Габріелом Мартінеллі та Леандро Троссаром, думаю, їм потрібен ще один, особливий гравець, щоб перевершити “Манчестер Сіті”, – сказав Каррагер.

Нагадаємо, що чемпіоном АПЛ у сезоні 2023/24 став “Манчестер Сіті”, який набрав 91 бал. У топ-5 фінішували також “Арсенал” (89 балів), “Ліверпуль” (82 бали), “Астон Вілла” (68 балів) та “Тоттенгем” (66 балів).