Генеральний директор криворізького “Кривбасу” Володимир Баєнко висловився щодо інциденту, який стався після матчу проти львівських “Карпат” в УПЛ.

Однією з найбільш обговорюваних подій за підсумками матчу 2-го туру УПЛ між “Карпатами” та “Кривбасом” (3:0) стала відсутність рукостискання між головними тренерами команд Владиславом Лупашком та Юрієм Вернидубом.

Напередодні Баєнко заявив, що Вернидуб відмовився тиснути руку Лупашку через поведінку тренерського штабу “Карпат” стосовно суперників під час матчу.

“Дивіться, у кожної дії є своя причина і ця ситуація не є винятком. Зараз Владислав [Лупашко] робить вигляд, що нічого не відбулося і Юрій Миколайович його не помітив, але він прекрасно знає, що це не так.

Вернидуб – емоційний тренер, але тут емоції ні до чого. Це нормальна реакція на слова та дії штабу Карпат під час матчу. Особливо на епізод, який стався після третього голу. Я впевнений, що Юрій Миколайович гідний поваги: і за те, чого він досягнув у футболі, і за його чітку громадянську позицію. А ось декому ще треба багато чого доводити у футболі, хоча ніякі досягнення і статус нікому не дозволяють себе так поводити.

Що сказали Лупашко та його штаб? Я зараз не буду повторювати ці слова, бо пристойного в них мало”, – сказав Баєнко сайту Sport-express.ua.