Відомий український журналіст розповів, хто з футболістів київського “Динамо” наразі є найбільш цінним активом клубу.

В складі “Динамо” зараз є низка футболістів, які мають перспективи вийти на європейський рівень та заграти в одному з провідних європейських чемпіонатів. Одним із таких футболістів є півзахисник Володимир Бражко, який встиг стати одним із основних гравців команди та закріпитися в складі національної збірної України.

Крім того, час від часу в ЗМІ з’являються чутки про зацікавленість іноземних клубів у 22-річному хавбеку. На думку Циганика, Бражко наразі є одним із найбільш цінних гравців для “Динамо”.

“Бражко може піти будь-куди. Їм цікавиться багато клубів, але Динамо його нікуди не опустить. Я думаю, що ціна цього футболіста не менше 20 млн доларів, і вона зростатиме.

Я не впевнений, що “Бетіс” зараз готовий заплатити такі гроші. Вони подивилися на Довбика та Циганкова, зрозуміли, що в Україні можна знайти хорошого футболіста за “легкі” гроші.

Бражка можна продати у “Бетіс”, але кияни потім зможуть купити на цю суму такого ж футболіста? Я гадаю, що ні. Володимир зростатиме і стає важливою персоною для “Динамо” та збірної”, – цитує Циганика “Український футбол” із посиланням на його авторську програму.

Бражко є вихованцем “Динамо”, але заграв у складі основної команди в минулому сезоні після річної оренди в луганській “Зорі”. В сезоні 2023/24 він зіграв 30 матчів у складі “Динамо”, в яких відзначився 6 голами та 5 асистами.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Бражка становить 5 млн євро.