Колишній захисник “Динамо” та збірної України Владислав Ващук поділився очікуваннями від матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між киянами та “Рейнджерс”.

Уже за лічені години “Рейнджерс” і “Динамо” зіграють свій другий матч у рамках протистояння 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Гра відбудеться в Глазго та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Перша зустріч між “Динамо” та “Рейнджерс” завершилася з рахунком 1:1, а тому доля путівки до раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів має вирішитися саме в матчі-відповіді.

Напередодні Ващук розповів про свої очікування від прийдешнього матчу команди Олександра Шовковського.

“Яким я бачу стартовий склад “Динамо”?  Все буде залежати від того, хто буде готовий на цей час. Гравці проходять медогляд і потім в команді вирішують, наскільки хто фізично готовий. Тому стосовно складу прогноз не можу дати.

В часи, коли я грав, у Лобановського був один склад на всі матчі, змінювались лише один-два гравці, але загалом “старт” лишався незмінним.

Якщо “Динамо” покаже футбол, як і в першому матчі – матиме постійний контроль м’яча, зможе швидко переходити з оборони в атаку та надійно оборонятиметься, тоді команда заб‘є необхідні голи і пройде далі.

Футболісти “Рейнджерс” роблять набагато більше помилок у моментах, коли на них йде тиск з боку гравців “Динамо”. Тому я вважаю, що з самого початку гри треба пресингувати гравців “Рейнджерс”, бо вони не дуже вміло можуть контролювати м’яч.

Я буду вболівати тільки за “Динамо”. Точний прогноз дати не можу, але бажаю, щоб “Динамо” пройшло далі”, – заявив Ващук в інтерв’ю сайту “Український футбол”.