Донецький “Шахтар” проявляє інтерес до 19-річного бразильського вінгера Веслі.

Про це повідомляє Tribuna.com із посиланням на портал UOL Esporte. За інформацією джерела, “Шахтар” зроби офіційну пропозицію щодо трансферу Веслі “Корінтіансу”, за який виступає футболіст.

Стверджується, що “гірники” запропонували бразильському клубу 16 млн євро без урахування бонусів. Зазначається, що наразі чинний чемпіон України не отримав відповіді на пропозицію.

Також відомо, що представник “Шахтаря” відвідав нещодавній матч “Корінтіанса” проти “Брагантіно”, щоб поспостерігати за грою Веслі.

Водночас, “Шахтарю” можуть скласти конкуренцію клуби провідних європейських чемпіонатів. “Вест Гем” пропонував за Веслі 15 млн євро. Також повідомлялося, що неназваний клуб Бундесліги запропонував за футболіста 20 млн євро. Також відомо, що за молодого таланта бореться мадридський “Атлетіко”.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Веслі становить 10 млн євро. В складі “Корінтіанса” Веслі провів 82 матчі, в яких відзначився 7 голами та 6 результативними передачами.

Нагадаємо, що протягом літнього трансферного вікна “Шахтар” провів трансфери Кіріла Фесюна та Алаа Грама. Також “гірники” орендували Бартола Франьїча та повернули Педріньйо та Вінісіуса Тобіаса, які попередні сезони провели за кордоном на правах оренди.