Вінгер національної збірної України та “Жирони” Віктор Циганков був розлючений одним із нещодавніх рішень клубу стосовно нього.

Після нещодавнього продажу українського нападника Артема Довбика “Жирона” могла втратити ще одного зіркового українця – Віктора Циганкова.

Нещодавно журналіст Ніл Сола на своїй сторінці у Twitter повідомив про те, що неназваний клуб АПЛ запропонував “Жироні” 30 млн євро за трансфер Циганкова. Щоправда, іспанський клуб відповів англійцям відмовою.

За інформацією журналіста видання AS Марка Бернада Суельвеса, дії керівництва “Жирони” викликали в Циганкова почуття гніву та здивування. Причиною цьому є те, що “Жирона” відмовила клубу АПЛ щодо трансферу не довівши до відома самого футболіста.

Зазначається, що Циганков щасливий у “Жироні”, але він прагне продовжити кар’єру в Лондоні, який йому подобається як місце для гри.

Також стверджується, що Циганков на початку серпня почав співпрацювати з новим агентом, і вони планують провести зустріч із керівництвом “Жирони”, щоб проаналізувати ситуацію з подальшим майбутнім гравця.

Циганков також із повагою ставиться до питання оформлення його майбутнього трансферу. Українець не погодиться на трансфер, який не буде фінансово вигідним для “Жирони”.

Нагадаємо, що Циганков перейшов до “Жирони” з київського “Динамо” взимку 2023 року за 5 млн євро. В сезоні 2023/24 він відзначився 8 голами та 7 асистами у 34 матчах за “Жирону”.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість Циганкова становить 30 млн євро.