Англійський правий захисник Аарон Ван-Біссака став новим гравцем лондонського “Вест Гема”.

Про трансфер Ван-Біссаки в “Вест Гема” напередодні повідомили представники “молотобійців”. Офіційно сума трансферу не розголошувалася, але за даними Transfermarkt, 26-річний захисник обійшовся “Вест Гему” в 17,6 млн євро.

Офіційно відомо, що Ван-Біссака підписав із “Вест Гемом” контракт на сім років – до літа 2031 року. В новій команді він гратиме під номером 29.

“Я бачу команду, яка разом, яка буде підштовхувати один одного до перемоги, і групу, яка прикриває один одного в біді і в радості.

Для мене не було складним рішенням приєднатися до “Вест Гема” – я схвильований і щасливий бути тут. Це дивовижне відчуття – повернутися до Лондона, і я з нетерпінням чекаю на те, що буде далі.

Я народився тут, тому знаю всі тонкощі Лондона, який відіграє велику роль у моєму житті, тому повернутися і грати в цьому місті означає для мене дуже багато.

Я щасливий бути тут, вдячний за теплий прийом, і я з нетерпінням чекаю можливості грати за клуб і буду віддавати йому всі свої сили.

Не можу дочекатися, коли вийду на поле, познайомлюся з гравцями і буду рухатися далі. Я бачу команду, яка є єдиним цілим, яка буде підштовхувати один одного до перемоги, і групу, яка прикриває спини один одного в скрутну хвилину, тому бути частиною цього і мати таку страховку дуже допомагає, коли ти оточений хорошим колективом”, – прокоментував трансфер сам Ван-Біссака.

Нагадаємо, що Аарон Ван-Біссака грав за “Манчестер Юнайтед” із літа 2019 року, коли перейшов із “Крістал Пелес” за 55 млн євро. В складі “Ман Юнайтед” він зіграв 190 матчів, у яких відзначився 2 голами та 13 результативними передачами. За цей період він встиг стати переможцем Кубка англійської Ліги та Кубка Англії у 2023 та 2024 роках відповідно.