Відомі нові подробиці стосовно становища українського воротаря Андрія Луніна в складі мадридського “Реала”.

Протягом останніх місяців у ЗМІ неодноразово поширюється інформація про невизначеність із майбутнім Луніна в “Реалі”. Українець був близьким до підписання нового контракту з “Реалом”. Щоправда, ситуацію докорінно змінило повернення Тібо Куртуа.

Протягом цього трансферного вікна з’являлися повідомлення про зацікавленість Луніним з боку інших європейських клубів, зокрема лондонського “Челсі”.

Питанням облаштування подальшого майбутнього Луніна займався його новий агент Жорже Мендеш. Він прагнув знайти своєму клієнту нову команду цього літа. Щоправда, плани довелося змінити після того, як “Челсі” закрив позицію воротаря Філіпом Йоргенсеном із “Вільярреала”.

За інформацією видання Defensa Central, Мендеш та керівництво “Реала” домовилися про те, що Лунін залишиться в складі “вершкових” на новий сезон.

Водночас достеменно невідомо, чи підпише Лунін багатостраждальний новий контракт із “Реалом”. Угоду було погоджено ще навесні, а тому все залежить від бажання голкіпера.

В сезоні 2023/24 Лунін зіграв 31 матч у складі “Реала” та пропустив 32 голи. У 12 матчах він відстояв “на нуль”. Також у складі збірної України він узяв участь у фінальній частині Євро-2024.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість Андрія Луніна становить 25 млн євро.