Новини футболу

Динамо пройшло до плей-оф кваліфікації ЛЧ після перемоги над Рейнджерс

Після нічиєї з рахунком 1:1 у першому матчі тиждень тому, в Глазго “Рейнджерс” та “Динамо” зіграли вирішальний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Початок матчу виявився нервовим для “Динамо”. Гравці “Рейнджерс” мали одразу кілька шансів відкрити рахунок. На щастя для підопічних Олександра Шовковського, ці дії не були вдалими.

“Динамо” відповіло атакою, яка закінчилася прострілом від Владислава Кабаєва. Щоправда, його не змогли замкнути ні Владислав Ванат, ні Андрій Ярмоленко.

Після розіграшу штрафного “Динамо” на 16-й хвилині Денис Попов опинився на газоні після гри ногою від Джона Суттара. Тим не менш, головний арбітр зустрічі не призначив пенальті.

За кілька хвилин Жефте завдав удару головою з небезпечної позиції, але не влучив у ворота Георгія Бущана. Невдовзі Бущан парирував удар головою від Сіріля Дессерса.

На 34-й хвилині футболісти “Рейнджерс” вибігли в перспективну контратаку, кульмінацією якої став удар Росса МакКозленда. Цей удар вдалося відбити Бущану.

Перший тайм завершився нічиєю з рахунком 0:0.

Друга половина зустрічі почалася з того, що “Рейнджерс” залишився в меншості. Жефте отримав другу жовту картку після фолу проти Олександра Караваєва та був вилучений.

Після вилучення Жефте градус напруги значно підвищився. Караваєв увірвався в штрафний майданчик “Рейнджерс”, але завдати влучного удару йому не вдалося. За кілька хвилин Віталій Буяльський завдав удару в штрафному майданчику, який заблокував Суттар. Після цього “Рейнджерс” відповів кількома своїми атаками, які вдалося відбити захисту “Динамо”.

Внаслідок одного із зіткнень між футболістами виникнула суперечка, яку вдалося швидко припинити. Жоден із гравців не отримав попередження.

На 72-й хвилині два удари гравців “Рейнджерс” були заблоковані футболістами “Динамо” в штрафному майданчику. Гравці шотландського клубу та вболівальники вимагали призначити пенальті, але гра продовжилася. Тим часом, шотландці зазнали ще однієї кадрової втрати. На 76-й хвилині Рідван Їлмаз був змушений покинути поле на ношах.

Тиск “Динамо” все ж призвів до забитих голів. Спочатку на 82-й хвилині Олександр Піхальонок вивів киян уперед, а вже на 84-й хвилині Назар Волошин подвоїв перевагу.

На останніх хвилинах зустрічі “Рейнджерс” Джек Батленд влучив у Суттара під час спроби вибити м’яч, після чого Ванат вийшов віч-на-віч із голкіпером. Тим не менш, нападник “Динамо” пробачив суперників.

Голи у фінальній стадії зустрічі забезпечили “Динамо” перемогу над “Рейнджерс” у матчі-відповіді з рахунком 2:0. “Біло-сині” виграли протистояння із загальним рахунком 3:1 та пройшли до раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, де зіграють із австрійським “Зальцбургом”.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

9 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

10 години ago